SUUNNITELTU KESTÄMÄÄN RAJUISSA OLOSUHTEISSA

Uusi KA-malliston KA-R1™ esitellään Torstaina 5.Toukokuuta. Kyseessä on KA-Renkaan KA-malliston kolmas oma rengasmalli, joka kantaa nimeä KA-R1™.  Ympärivuotiseen käyttöön tarkoittettu pinnoitettu kuorma-auton vetävän akselin rengas on kehitetty kestämään rajumpaa ajoa työmaiden haastavissa olosuhteissa, joissa se antaa lisäsuojaa pistoja, viiltoja ja iskuja vastaan.

LUODINKESTÄVÄÄ PISTOSUOJAA

K A-R1™:n erinomainen pistosuoja on saavutettu pitkän kehitystyömme tuloksena, sanoo Niko Rajala KA-Renkaan pinnoittamo.fi :stä.  Vuosien pinnoitustyön kokemuksella olemme tutkineet tuhansia pinnoitukseen tulevia rengasrunkoja ja näiden havaintojen perusteella lähdimme kehittämään uutta tuotetta, joka antaa paremman suojan pistoilta, iskuilta ja viilloilta jatkaa Rajala.

KA-R1™  renkaiden kulutuspinnan alle on kehitetty ainutlaatuiset Kevlar uranpohjavahvikkeet, jotka antavat lisäsuojaa teräville metalliesineille ja kiveniskemille ja kaksipuolinen sivuseinien vahvistus antaa lisäsuojaa renkaan kyljille.

KA-Mallisto:  katso lisää täältä

  • Malliston esikoinen, KA-S1® julkaistiin kesällä 2020, tämä maantienajoon suunniteltu polttoainetta säästävä vetorengas on kerännyt paljon huomiota ja viimeaikaiset polttoaineiden hinnannousut ovat nostaneet kiinnostusta entisestään.
  • KA-T1™ on talviajoon kehitetty KA-malliston toinen tuote, jonka huippuunsa kehitetty kumiseos on optiomoitu antamaan renkaalle paras mahdollinen pito muuttuvissa keliolosuhteissa.
  • KA-R1™ on KA-Malliston on kolmas tuote ja se täydentää KA-malliston tarjontaa sora ja työmaa alustoille.

Positiivinen vastaanotto

KA-malliston uutukainen on ollut koekäytössä muutamalla KA-Renkaan asiakkaalla 2021 vuoden loppupuolelta asti. Tuotetta on kehitetty yhdessä alan ammattilaisten mm. kasettiautojen kuljettajilta saatujen palautteiden ja havaintojen perusteella. Ensi vaikutelmat ovat olleet positiivisia ja rohkaisevia. Meillä on vahva tunne että olemme löytäneet sekä uuden tuotekategorian että asiakastarpeen,  johon tämä KA-malliston uutukainen vastaa täysiverisesti, kommentoi Ka-Renkaan toimitusjohtaja Kalle Ojala asiakaspalautetta.

KA-R1 saatavuus

KA-R1 on välittömästi saatavilla KA-Renkaan toimipisteistä (Koski, Turku, Salo ja Vantaa). Renkaasta on tällä hetkellä saatavilla 315/80R22.5 peruskoko.  Lisäksi KA-R1 on myös saatavilla www.pinnoittamo.fi verkkokaupasta, josta uusiorenkaita toimitetaaan ympäri Suomen

Tule tutustumaan tuotteeseemme Maxpo 2022 messuille, tervetuloa osastolle B122

KA-Rengas / Pinnoittamo.fi

Pinnoitamme uusiorenkaamme kokonaisuudessaan Suomessa, Varsinais-Suomen Koskella TL, pitkän linjan osaamisella ja paikallisin tekijöin.

Lisätietoja:

Kalle Ojala

0447871190

Kalle.Ojala@karengas.fi