Renkaat

RengasCenteristä löydät maan kattavimman valikoiman renkaita jokaisesta hintaluokasta, jokaiseen ajoneuvoon. Toimipisteissämme Sinua palvelee rengasalan ammattilaiset, ketkä tarvittaessa neuvoo, millaisia renkaita ajoneuvosi tarvitsee. Meidän kautta saat kaikki tunnetuimmat rengasmerkit henkilö- ja pakettiautoihin, kuorma-autoihin ja työkoneisiin. Varastossamme on laadukkaita merkkejä, kuten Continental, Goodyear, Nokian, Kumho, Michelin, Barum. Katso yleisimpien kokojen hinnat toimipisteiden sivuilta tai pyydä tarjous! Tuotteita voit tarkistella lähemmin täältä

Katso ajankohtainen hinnastomme tai varaa aika renkaanvaihtoon lähimmän toimipisteen sivulta

Henkilöautolle

Erittäin laajasta rengasvalikoimastamme löydät sekä testivoittajat että edullisemmat vaihtoehdot jokaiseen henkilöautoon. Kaikista KA-Renkaan toimipisteistä saat yleisimmät renkaat autosi alle suoraan varastosta ja vähän erikoisemmatkin jo muutaman päivän kuluessa. Valikoimamme päivittyy jatkuvasti ja uusimmatkin mallistot löytyy aina hyllyistämme.

Jos tiedät jo, millaisia renkaita tarvitset tai kaipaat apua valitsemisessa, ota yhteyttä lähimpään KA-Renkaan toimipisteeseen. Asiantuntijamme kertoo Sinulle voimassa olevan hinnan ja milloin renkaat olisi saatavilla.

Kuorma-autolle

Raskaan kaluston renkaat on vahvimpia osaamisalueitamme. Yli 20 vuoden kokemuksella osaamme auttaa valitsemaan parhaat ratkaisut kovaan rasitukseen ja kulutukseen, jotka kestää mahdollisimman paljon kilometrejä. Laaja valikoima laadukkaita renkaita, kuten Continental, Michelin, Goodyear, Nokian, Falken, Kumho, Hankook, Marshall, Barum…

Meiltä löytyy suoraan varastosta laaja valikoima eri kokoisia renkaita eri käyttötarkoituksiin. Meiltä myös raskaankaluston vanteet. Kauttamme saat myös vanteiden ammattimaisen hiekkapuhalluksen ja maalauksen, näin saat pidennettyä vanteiden elinkaarta erittäin kohtuullisella kustannuksella! kysy tarjous!

KA-Renkaalla on Koskella Tl oma pinnoittamo, josta saat renkaat omaan runkoon pinnoitettuna tai valmiina varastosta erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Verkkokauppamme kautta toimitamme pinnoitettuja renkaita kautta maan 24/7 periaatteella, vaikka yrityksesi ovelle tai valitsemasi rengashuoltoon asti. Uudelleen pinnoitetut rengasrungot vähentävät rengaskustannuksia jopa 30% ja pinnoittaminen on todellinen ekoteko!!

Olemme myös kehittäneet oman KA-Mallisto tuoteperheen, meidän asiakkaiden tarpeiden perusteella . Tutustu pinnoitamoon ja tuotteisiin tästä.

Työkoneelle

KA-Renkaassa on hyvä valikoima renkaita erilaisille työkoneille – oli se sitten ajettava ruohonleikkuri, trukki tai traktori. Vaativissa olosuhteissa tarvitaan luotettavaa laatua ja meidän asiantuntijamme auttaa Sinua valitsemaan juuri sopiva rengas mihin tahansa käyttökohteeseen. Isolla työkoneella ei tarvitse välttämättä edes tulla paikan päälle, sillä KA-Renkaan RengasRekka tuo palvelut luoksesi. Asentajamme vaihtaa uuden renkaan rikkoutuneen tai muuten vaihtoa tarvitsevan renkaan tilalle suoraan työmaalla ja työkoneesi on taas valmiina toimintaan. Kysy lisää lähimmästä toimipisteestämme.

tai

tai lähtetä tästä viestiä!

Takaisin pääsivulle: https://karengas.fi/