Renkaat

RengasCenteristä löydät maan kattavimman valikoiman renkaita jokaisesta hintaluokasta, jokaiseen ajoneuvoon. Toimipisteissämme Sinua palvelee rengasalan ammattilaiset, ketkä tarvittaessa neuvoo, millaisia renkaita ajoneuvosi tarvitsee. Kaikista KA-Renkaan toimipisteistä löytyy myös RengasRekka, joka tuo palvelut luoksesi.

Katso ajankohtainen hinnastomme tai varaa aika renkaanvaihtoon lähimmän toimipisteen sivulta

KOSKI TL
TURKU
VANTAA
SALO

Henkilöautolle

Erittäin laajasta rengasvalikoimastamme löydät sekä testivoittajat että edullisemmat vaihtoehdot jokaiseen henkilöautoon. Kaikista KA-Renkaan toimipisteistä saat yleisimmät renkaat autosi alle suoraan varastosta ja vähän erikoisemmatkin jo muutaman päivän kuluessa. Valikoimamme päivittyy jatkuvasti ja uusimmatkin mallistot löytyy aina hyllyistämme.

Jos tiedät jo, millaisia renkaita tarvitset tai kaipaat apua valitsemisessa, ota yhteyttä lähimpään KA-Renkaan toimipisteeseen. Asiantuntijamme kertoo Sinulle voimassa olevan hinnan ja milloin renkaat olisi saatavilla.

Kuorma-autolle

Raskaan kaluston renkaat on vahvimpia osaamisalueitamme. Yli 20 vuoden kokemuksella osaamme auttaa valitsemaan parhaat ratkaisut kovaan rasitukseen ja kulutukseen, jotka kestää mahdollisimman paljon kilometrejä.

KA-Renkaalla on Koskella Tl oma pinnoittamo, josta saat renkaat omaan runkoon pinnoitettuna tai valmiina varastosta erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Toimitamme renkaita kautta maan, vaikka yrityksesi ovelle tai valitsemasi rengashuoltoon asti. Uudelleen pinnoitetut rengasrungot vähentävät rengaskustannuksia jopa 30%. Tutustu pinnoitamoon ja tuotteisiin tästä.

Työkoneelle

KA-Renkaassa on hyvä valikoima renkaita erilaisille työkoneille – oli se sitten ajettava ruohonleikkuri, trukki tai traktori. Vaativissa olosuhteissa tarvitaan luotettavaa laatua ja meidän asiantuntijamme auttaa Sinua valitsemaan juuri sopiva rengas mihin tahansa käyttökohteeseen. Isolla työkoneella ei tarvitse välttämättä edes tulla paikan päälle, sillä KA-Renkaan RengasRekka tuo palvelut luoksesi. Asentajamme vaihtaa uuden renkaan rikkoutuneen tai muuten vaihtoa tarvitsevan renkaan tilalle suoraan työmaalla ja työkoneesi on taas valmiina toimintaan. Kysy lisää lähimmästä toimipisteestämme.

Soita 02 484 1071 ja pyydä tarjous

tai

Mailaa myynti@karengas.fi