KA-Renkaan syyskampanja!

Renkaat ovat autosi tärkeä turvavaruste: niiden varassa liikut tiellä. Renkaat vaikuttavat turvallisuuden lisäksi mm. ajomukavuuteen ja polttoaine kulutukseen. Renkaat ovat autossasi ainoa asia joka koskettaa tien pintaa. Kuten autosi muutkin osat myös renkaat vaativat huoltoa ja huolenpitoa.

KA-Rengas tarjoaa kattavan valikoiman talvirenkaita kaikkiin ajoneuvoihin.

Katso syyskampanjan rengas-vanne-tarjoukset tästä. GoodYear talvirengaskampanjassa saat 80€ alennuksen ostaessasi 17″ tai isomman talvirengasarjan, katso lisää ?Goodyear kampanja

Yleisimpien rengaskokojen hinnat, sekä työhinastot löydät toimipaikkakohtaisilta sivuilta, linkit alla!

Goodyear Ice Artic 2 nastarengas  185/65R15 500€ (/sarja asennettuna)
Dynamo Snow MVH nastarengsa 205/55R16 450€ (/sarja asennettuna

Katso videolta asiantuntijan vinkit talvirenkaiden valintaan ja lue lisää

Toimipisteet Turussa, Salossa, Koskella Tl sekä Vantaalla

KA-Renkaan toimipisteita löydät usealta eri paikkakunnalta. Katso alta sinua lähinnä oleva toimipiste ja käy katsomassa ajankohtainen hinnasto. Pääset myös suoraan varamaan renkaanvaihtosi vaivatta netissä.

Onko sinulla ongelmia säilyttää renkaitasi asianmukaisissa tiloissa? Vai haluatko ylipäätään käyttää aikaasi renkaiden vaihtoon? Tuo renkaasi meille rengassäilöön, me pesemme, tarkastamme ja varastoimme renkaat puolestasi, ammattitaidolla.
Kesärenkaat voit jättää kätevästi kausisäilytykseen, näin ei  sinun tarvitse etsiä säilytystilaa ja säästyt renkaiden edes-takaisin kuljettamiselta. Tarjoamme rengashotellipalvelut jokaisessa toimipisteessämme!

Rengas ja vannehankinnat voivat aiheuttaa yllättäviä kulueriä. KA-Rengas tarjoaa eri rahoitusratkaisuja joilla voit saada lisää maksuaikaa tai jakaa kustannukset useammalle kuukaudelle.  Tutustu rahoitus vaihtoehtoihimme täältä, tai kysy lisää liikkeestämme!

VALITSE TOIMIPISTE

Yhteydenottolomake

Laita viestiä lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mikäli haluat, että soitamme sinulle, lisää puhelinnumerosi viestin loppuun.

Haluatko varata ajan renkaiden vaihtoon?

Kiinnostaako raskaankaluston renkaat? meiltä laadukkaat kotimaiset pinnatut talvirenkaat! katso lisää www.pinnoittamo.fi