SVEA Rahoitusratkaisut

Svea tarjoaa joustavia rahoitus ratkaisuja rengashankintoihin. Kuluttajana voit valita joko lasku tai erämaksu vaihtoehdon. Yrityksille on tarjolla 14vrk lasku tai joustava yrityslimiitti. Katso lisää eri vaihtoehdoista allaolevista esittelyistä.

Maksa laskulla – yksityisille ja yrityksille 

 Svea Ekonomin lasku ovat luotettava ja helppo tapa maksaa ostoksesi vasta ostotapahtuman jälkeen. Laskulla saat ostoksillesi 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskun saatuasi kuluttajana voit valita haluatko maksaa koko tilauksen kerralla vai pienemmissä kuukausierissä.  

 Laskua voit käyttää 5000 euron ostoksiin asti. Kerro myymälässä maksavasi laskulla. 

Maksa erämaksulla – 10 kk korotonta maksuaikaa (min 500€ luotolle)

 Voit hakea luottopäätöksen helposti tästä jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin käydä myymälässä, ja hakea luottoa käynnin jälkeen omalta kotisohvaltasi. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.  Erämaksulla voit maksaa 10 000 euron ostoksesi jopa 60kk:n maksuajalla!   

 10 kk koroton maksuaika -Kampanjaluoton tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 1000 €, maksuaika 10 kk. Luottokustannukset yhteensä 30 € (avausmaksu 0 €, korko 0 % ja kuukausikulu 3 €), todellinen vuosikorko 6,69 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 1030 €. Kertalyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmalla 103 €. Luotonmyöntäjä on Svea Ekonomi AB (publ), Filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki. Svea voi sopia myyjäliikkeen kanssa poikkeavista hinnoista. 

 

Yrityslimiitti – Hoida yrityksesi rengashankinnat vaivatta Svea rahoituksella!

Svean yrityslimiitti on joustava yrityslaina, jota voi hakea helposti verkossa 5 000 – 100 000€. Vakuudettomaan yrityslainaan verrattavissa olevaa yrityslimiittiä varten ei vaadita reaalivakuuksia, mikä erottaa sen selvästi tyypillisestä yrityslainasta. Lisäksi, kirjanpidollisesti yrityslimiitti merkitään velaksi vain siltä osin kuin sitä on käytetty. Kyseessä on lyhennysvapaa luotto, mikä mahdollistaa lyhennysten maksamisen yrityksen omassa tahdissa. Yrityslimiitti sopii erityisesti lyhytaikaisen pääoman tarpeeseen, kassavirtojen tasaamiseen, juoksevien kulujen rahoittamiseen ja äkillisiin hankintoihin.

  • Hakemus helposti verkossa: Tarvitset vain verkkopankkitunnukset, nimenkirjoitusoikeuden ja yrityksen IBAN-tilinumeron
  • Lainapäätös heti ja nosto usein jo seuraavana päivänä
  • Ei tarvetta reaalivakuuksille
  • Lyhennys omassa tahdissa
  • Korko vain käytössä olevalle saldolle