KA-Rengas tarjoaa renkaat kesän ajoihin kaikkiin ajoneuvoihin.

Uusia renkaita valitessa kannattaa pohtia mitä ominaisuuksia renkailta haluaa. Saman rengasmerkin eri mallit pitävät sisällään erilaisia ominaisuuksia. Polttoaineen kallistumisen myötä, matalan keskikulutuksen omaavan auton pystyy pilaamaan väärillä renkailla. 

KATSO ESIMERKIKSI NÄMÄ KESÄN KESTOSUOSIKIT:

esimerkki hinnat 195/65R15 sarjalle, klikkaa kuvaa nähdäksesi muut koot ja lisätiedot[show_products category=”50″]

Katso asiantuntijan vinkit kesärenkaiden valintaan.

Lisätietoja rengashankintoihin saat myös KA-Renkaan asiantuntia artikkeleista, löydät ne helptosti asiantuntia-sivultamme.

Käänny asiantuntevien myyjiemme puoleen jos haluat tietää renkaiden ominaisuuksista ja niiden eroista. Löydetään yhdessä paras ratkaisu sinun ja autosi tarpeisiin.  linkit toimipisteiden sivuille, ajanvaraukseen ja tarjouspyyntöön löydät tältä sivulta!

Vai etsitkö edullisia käytettyjä renkaita tai poistotuotteita? käy kurkkaan meidän Tori.fi  :in tarjonta

Toimipisteet Turussa, Salossa, Koskella Tl sekä Vantaalla

KA-Renkaan toimipisteita löydät usealta eri paikkakunnalta. Katso alta sinua lähinnä oleva toimipiste ja käy katsomassa ajankohtainen hinnasto. Pääset myös suoraan varamaan renkaanvaihtosi vaivatta netissä.

Onko sinulla ongelmia säilyttää renkaitasi asianmukaisissa tiloissa? Vai haluatko ylipäätään käyttää aikaasi renkaiden vaihtoon? Tuo renkaasi meille rengassäilöön, me pesemme, tarkastamme ja varastoimme renkaat puolestasi, ammattitaidolla.
Talvirenkaat voit jättää kätevästi kausisäilytykseen, näin ei  sinun tarvitse etsiä säilytystilaa ja säästyt renkaiden edes-takaisin kuljettamiselta. Tarjoamme rengashotellipalvelut jokaisessa toimipisteessämme!

Rengas ja vannehankinnat voivat aiheuttaa yllättäviä kulueriä. KA-Rengas tarjoaa renkaat kesän ajoihin ja sen lisäksi eri rahoitusratkaisuja joilla voit saada lisää maksuaikaa tai jakaa kustannukset useammalle kuukaudelle.  Tutustu rahoitus vaihtoehtoihimme täältä, tai kysy lisää liikkeestämme!

Sähkö- ja hybridi autojen yleistyessä, renkailta vaaditaan enemmän. Osa rengasvalmistajista valmistaa sähköautoille suunniteltuja renkaita, mutta ns. tavallisten autojen renkaita voi myös käyttää. Tärkeintä renkaiden valinnassa sähköautoihin on ottaa huomioon renkaiden painoluokka. Akkupaketit tuovat autoon lisää painoa joten renkaiden tulee olla vahvemmat. Renkaan polttoainetalous luokalla on suuri vaikutus auton toimintamatkaan. 

Käynnissä olevat kamppanjat

Michelin

VALITSE TOIMIPISTE

Yhteydenottolomake 

Laita viestiä lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mikäli haluat, että soitamme sinulle, lisää puhelinnumerosi viestin loppuun.

Haluatko varata ajan renkaiden vaihtoon?