Turvallisia ja tehokkaita kilometrejä kesälle 2022 

KA-Rengas tarjoaa kattavan valikoiman kesärenkaita kaikkiin ajoneuvoihin.

Uusia renkaita valitessa kannattaa pohtia mitä ominaisuuksia renkailta haluaa. Saman rengasmerkin eri mallit pitävät sisällään erilaisia ominaisuuksia. Polttoaineen kallistumisen myötä, matalan keskikulutuksen omaavan auton pystyy pilaamaan väärillä renkailla. 

Sähkö- ja hybridi autojen yleistyessä, renkailta vaaditaan enemmän. Osa rengasvalmistajista valmistaa sähköautoille suunniteltuja renkaita, mutta ns. tavallisten autojen renkaita voi myös käyttää. Tärkeintä renkaiden valinnassa sähköautoihin on ottaa huomioon renkaiden painoluokka. Akkupaketit tuovat autoon lisää painoa joten renkaiden tulee olla vahvemmat. Renkaan polttoainetalous luokalla on suuri vaikutus auton toimintamatkaan. 

Vallitsevat tilanteet maailmalla kuten Covid-19 ja Ukrainan sota vaikuttavat suuresti renkaiden hintoihin ja saatavuuteen. Pitkään jatkunut pandemia vaikuttaa vieläkin renkaiden valmistuksessa käytettävien materiaalien saatavuuksiin. Ukrainan sota on vaikuttanut energian hinnan kohoamisen pilviin, joka on suoraan verrannollinen renkaiden hinnan nousuun. Nyt on hyvä olla liikkeellä ajoissa jotta renkaita riittää kaikille niitä tarvitseville. 

Käänny asiantuntevien myyjiemme puoleen jos haluat tietää renkaiden ominaisuuksista ja niiden eroista. Löydetään yhdessä paras ratkaisu sinun ja autosi tarpeisiin. Katso kevätkampanjan tarjoushinnat toimipaikkakohtaisilta sivuilta, linkit toimipisteiden sivuille, ajanvaraukseen ja tarjouspyyntöön löydät tältä sivulta!

Katso asiantuntijan vinkit kesärenkaiden valintaan. Lisätietoja rengashankintoihin saat myös KA-Renkaan asiantuntia artikkeleista, löydät ne helptosti asiantuntia-sivultamme. Lisäksi RengasCenterin rengasvalinnan ABC artikkelista tarjoaa hyviä lisävinkkejä! sen löydät täältä

RAHOITUS RENKAILLE

Toimipisteet Turussa, Salossa, Koskella Tl sekä Vantaalla

KA-Renkaan toimipisteita löydät usealta eri paikkakunnalta. Katso alta sinua lähinnä oleva toimipiste ja käy katsomassa ajankohtainen hinnasto. Pääset myös suoraan varamaan renkaanvaihtosi vaivatta netissä.

Onko sinulla ongelmia säilyttää renkaitasi asianmukaisissa tiloissa? Vai haluatko ylipäätään käyttää aikaasi renkaiden vaihtoon? Tuo renkaasi meille rengassäilöön, me pesemme, tarkastamme ja varastoimme renkaat puolestasi, ammattitaidolla.
Talvirenkaat voit jättää kätevästi kausisäilytykseen, näin ei  sinun tarvitse etsiä säilytystilaa ja säästyt renkaiden edes-takaisin kuljettamiselta. Tarjoamme rengashotellipalvelut jokaisessa toimipisteessämme!

Rengas ja vannehankinnat voivat aiheuttaa yllättäviä kulueriä. KA-Rengas tarjoaa eri rahoitusratkaisuja joilla voit saada lisää maksuaikaa tai jakaa kustannukset useammalle kuukaudelle.  Tutustu rahoitus vaihtoehtoihimme täältä, tai kysy lisää liikkeestämme!

VALITSE TOIMIPISTE

Yhteydenottolomake

Laita viestiä lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mikäli haluat, että soitamme sinulle, lisää puhelinnumerosi viestin loppuun.

Haluatko varata ajan renkaiden vaihtoon?

renkaat ja vanteet