KA-Renkaan Black Friday tarjoukset

23.11 -27.11 julkaisemme JOKA PÄIVÄ uusia black friday TARJOUKSIA. Voit myös tilata uutiskirjeen ja saat kaikki tarjoukset kerralla sähköpostiisi!

Katso kaikki KA-Renkaan Tarjoukset täältä!

Lisäksi Marraskuussa uutiskirjeen tilaajien kesken arvotaan 150€ KA-Rengas lahjakortti. arvonta suoritetaan 1.12,2020 lahjakortilla voi maksaa KA-Renkaan toimipisteissä ja pinnoittamo.fi verkkokaupassa. Lahjakortti voimassa 6kk.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Tilaa uutiskirjeemme ja saat Black Friday tarjouksemme etukäteen, ennenkuin julkistamme ne muille!

Marketing by

Mikä ihmeen Black Friday?

Black Friday on Yhdysvalloissa vietettävän kiitospäivän jälkeinen päivä, ja sitä pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Aikaisimmat viittaukset Black Friday -päivään juuri kyseisenä ajankohtana sijoittuu vuoteen 1952 ja Philadelphian kaupunkiin Yhdysvalloissa. Tällöin kiitospäivän jälkeistä päivää kuvailtiin nimellä Black Friday, koska kiitospäivän jälkeinen perjantai oli liikenteessä erittäin ruuhkainen juhlapyhän jälkeen. Kaupallisessa mielessä Black Friday -sana tuli laajemmin käyttöön vasta 80-luvulla, jolloin nimi viittasi ajankohtaan, kun jälleenmyyjien tulosrivi muuttuu punaisesta mustaksi hyvien myyntien ansiosta. Black Friday on kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä, ja Mustana Perjantaina myydäänkin erilaisia tuotteita huippuhintoihin. Kaupat avaavat ovensa normaalia aikaisemmin – yleensä viideltä tai kuudelta, ja ne pysyvät avoinna myöhempään kuin yleensä. Black Friday on yleistynyt myös Suomessa erittäin suosittuna kauppapäivänä viimeisimpien vuosien aikana.