Tarjoukset2018-09-19T15:05:09+00:00

VIIMEISIMMÄT TARJOUKSET & UUTISET

Vaihda renkaasi meillä – takuuna hyvä palvelu !

Lain mukaan talvirenkaat on vaihdettava alle 1.12. mennessä. (Trafi)

Vaihdatpa sitten nastat tai kitkat, meiltä löydät edulliset talvirengaspaketit! Tutustu tarjouksiimme nettisivuillamme tai ota yhteyttä lähimpään KA-RENKAAN toimipisteeseen!

Kotona talvirenkaita vaihtaessa on hyvä muistaa tarkastaa renkaiden urasyvyydet. Loskaisilla tai lumisilla keleillä talvirenkaan kulutuspinnan olisi hyvä olla vähintään 5mm. Me autamme sinua mielellämme urasyvyyden tarkastamisessa – pysähdy siis lähimmällä toimipisteellämme ja me tarkastamme talvirenkaiden urasyvyydet puolestasi!

Erikoistarjous Nokian Hakkapeliitta 7 !

Nyt erä Nokian Hakkapeliitta 7 koossa 225/45R17 huippuhintaan 499€ !!

(erikoistarjous voimassa kaikilla toimipisteillä niin kauan kun varastoa riittää)


Helpota arkeasi ja säilytä renkaasi meillä! Säilöpakettiin kuuluu allelaitto, vanteiden käsinpesu ja renkaiden säilytys kauden yli! TURUN, VANTAAN sekä SALON toimipisteillä rengashotelli 60€ /kausi!

Salon toimipisteellä myös nelipyöräsuuntaukset! Kysy lisää 040 9010 969 tai poikkea Raitalankadulle! (Raitalankatu 5, 24260 SALO)

Liukkaus sai kuskit renkaanvaihtoon

SSS 26.10.2018 Tsekkaa päivän Salon Seudun Sanomista (26.10.2018) juttu KA-RENKAAN Salon toimipisteen sesonkihuumasta!

 

Liukkaat talvikelit ovat siis aivan nurkan takana, joten varaa aikasi allelaitolle lähimmässä KA-RENKAAN toimipisteessä! (Koski Tl, Turku, Vantaa, Salo)

Tai vaihda vanhat talvikumit laadukkaisiin uutuuksiimme, edullisesti! Tutustu tarjontaamme nettisivuillamme tai tule tutustumaan tuotteisiin paikan päällä!

 

Lopeta liukastelu nyt – parhaat pidot löytyy meiltä!

Pitoa talvipakkasille!

Valmistaudu liukkaille keleille apunasi Nokian Nordman 7 !

”Uudet luotettavat ja kestävät Nokian Nordman 7 ja Nokian Nordman 7 SUV – nastarenkaat hyödyntävät ainutlaatuista nastateknologiaa tarjoten talviautoilijalle turvallista ja miellyttävää matkantekoa. Uudet Nokian Nordman -renkaat ovat sekä turvallisuudeltaan että hinta-laatusuhteeltaan varma valinta pohjoisen vaihteleviin talviolosuhteisiin.”

Tutustu tarkemmin Nokian Nordmaneihin täältä !